Handicart Nieuwsbrief Donatieverzoek 2020 Indien deze email niet goed zichtbaar is,
klik dan hier voor de online versie.
 


Help Stichting Handicart in moeilijke tijden

Het jaar 2020 gaan we niet snel vergeten... door het corona-virus zijn alle golfbanen wekenlang gesloten geweest. Inmiddels mag er gelukkig - onder een flink aantal beperkende voorwaarden- weer gespeeld worden. 

Door de sluiting van de golfbanen zijn er ruim twee maanden geen Handicarts verhuurd. Hierdoor heeft onze Stichting een behoorlijke terugval in inkomsten. Ook zullen de inkomsten van de toernooien ten bate van Handicart dit jaar lang niet zoveel opbrengen als wij ieder jaar gewend zijn.  

Deze tegenvallers zullen er bij elkaar er aan bijdragen dat wij naar verwachting het jaar met behoorlijk verlies zullen afsluiten. Gelukkig zijn er voldoende reserves om dit nu nog op te kunnen vangen.

Graag zouden wij ook in de toekomst het huidige niveau van dienstverlening aan u blijven leveren. Daarom vragen wij onze pashouders en donateurs om zo mogelijk een extra donatie te doen in deze moeilijke tijd.

We zijn enorm dankbaar voor de donaties die wij inmiddels al mochten ontvangen van een groot aantal pashouders en donateurs. Ook de Amsterdamse Golfclub heeft ons een fantastische gift doen toekomen. Zo zorgen we samen voor de continuïteit van onze Stichting! 

Uw donatie aan Stichting Handicart in 2020
Ieder jaar doen wij een beroep op onze pashouders om een bijdrage te leveren aan het werk van Stichting Handicart. De financiële steun van onze donateurs en pashouders maakt het mogelijk dat meer dan 22.500 pashouders gebruik kunnen maken van 756 Handicarts op 113 golfbanen en van 216 golfkarren op nog eens 56 banen in Nederland. Al die karren worden tegen een sterk gereduceerd tarief aangeboden.
 
U kunt uw bijdrage doen door op de blauwe button te klikken. U komt dan op uw eigen pagina waar u uw donatie kunt doen.

Met uw donatie helpt u ons, om onze doelstelling om mindervalide golfers in staat te stellen het golfspel te blijven beoefenen, te realiseren. Wij danken u hartelijk voor uw bijdrage!

Klik hier om uw jaarlijkse bijdrage te doen

Tijdens het versturen van deze nieuwsbrief waren alle donaties t/m 25 juni 2020 verwerkt.
 
 
© Copyright 2020
Afmelden | Contact | Disclaimer
Linkedin Facebook Twitter
...