Handicart Nieuwsbrief LenteNieuws Indien deze email niet goed zichtbaar is,
klik dan hier voor de online versie.
 

Impact Coronavirus
Deze nieuwsbref is bestemd voor: 
Maarn, 26 maart 2020

De wereld staat op zijn kop. Het openbare leven ligt grotendeels stil en alle sportfaciliteiten, waaronder alle golfbanen, zijn tot 6 april gesloten. Wellicht nog langer. Op deze pagina vindt u een uitgebreide toelichting door de NGF. 

Al onze Handicarts staan stil. Hierdoor hebben wij momenteel veel minder inkomsten: gelukkig beschikken we over enige reserve. Stichting Vrienden van Handicart zal, net als ieder jaar, in april een beroep doen op alle pashouders en donateurs. We hopen dat we in deze moeilijke tijden op uw bijdrage mogen rekenen. 

Bij Stichting Handicart werken we momenteel zoveel mogelijk vanuit huis. De technische organisatie is dusdanig geregeld dat ons secretariaat gewoon bereikbaar is. Er zijn wel andere gevolgen voor onze operationele activeiten, bijvoorbeeld voor het aanmaken van nieuwe passen. Door het grotendeels wegvallen van de vraag gebeurt dit niet meer wekelijks, maar 'stapelen' we de aanvragen en verwerken we deze gefaseerd. Wij streven ernaar om alle nieuw aangevraagde passen zo snel mogelijk uit te leveren. Normaal gebeurt dit binnen 8 dagen, in deze uitzonderlijke situatie zal dit langer duren. Zodra er zicht is op heropening van de golfbanen, gaan we het reguliere passen-proces weer toepassen. 

Wij hopen dat u in goede gezondheid blijft en we snel weer van onze geliefde golfsport kunnen genieten. Heeft u vragen over de gevolgen van het Coronavirus voor de golfsport? Via deze link vindt u een handig overzicht, dat door Golf.nl is samengesteld, van veelgestelde vragen. 

Wisseling van de wacht
Tom Witteveen, onze Regioconsul voor Zuid-West Nederland, draagt het stokje over aan Dennis Mulder. Tom maakt sinds het jaar 2000 deel uit van het bestuur van Stichting Handicart en was daarvoor al als consul actief op Golfclub Hitland. Hij blijft aan als voorzitter van Stichting Vrienden van Handicart, een rol die Tom sinds 2019 vervult. Ook blijft hij actief als onze adviseur op het gebied van de GPS-kastjes.

Wij danken Tom voor zijn inzet als Regioconsul en zijn verheugd dat hij op andere fronten actief betrokken blijft bij onze Stichting. 

Dennis Mulder, sinds oktober 2019 consul bij de Haagse Golfvereniging Leeuwenbergh, volgt Tom op. Wij wensen Dennis veel succes en heten hem van harte welkom als Regioconsul!
 oud en

n
 nieuw
 
 

Uitlevering Handicarts met Li-Ion batterijen
In eerdere nieuwsbrieven hebben wij u geïnformeerd over de vervanging van onze Handicarts die met loodzuur-accu's rijden. Momenteel is ongeveer 1/5 van ons wagenpark vervangen door carts met de nieuwe, duurzame Li-Ion batterijen.

Met het vervangen van oudere Handicarts door karren met Li-ion worden op verschillende banen ook oudere Handicarts vervangen door nieuwere.

Door de sluiting van de golfbanen is het momenteel  echter onduidelijk wanneer dit proces weer vervolgd kan worden. Wij houden u hier uiteraard van op de hoogte. 
 

Bijdrage pashouders in 2020 
Al enige jaren vragen wij aan al onze pashouders een jaarlijkse bijdrage van tenminste € 50,00. Aangezien het huren van een golfkar voor een niet-pashouder tenminste € 25,00 kost, is dit in onze ogen een zeer redelijk bedrag.

De meeste pashouders hebben ons inmiddels een machtiging gegeven om tenminste € 50,00 jaarlijks te laten incasseren. Als u hiervoor nog geen incassomachtiging heeft afgegeven, dan zullen wij u hierom in de loop van het jaar gaan vragen. Hiervoor is ook een extern bureau ingeschakeld die u namens onze stichting telefonisch zal verzoeken om een dergelijke machtiging af te geven.  

Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking!
 
P.S. Wanneer u als pashouder nu een jaarlijkse machtiging voor € 50,00 of meer wilt afgeven kunt u dat doen per e-mail. Vergeet daarbij niet uw klantnummer  te vermelden.Klik hiervoor op deze link.
 
© Copyright 2020
Afmelden | Contact | Disclaimer
Linkedin Facebook Twitter